Lakiasioiden asiantuntija apunasi Salossa sinulle sopivalla tavalla

Ota yhteyttä lakiasioista

Ottamalla yhteyttä lakitoimistooni Salossa saat apua kaikissa lakiin ja sen kiemuroihin liittyvissä asioissa. Voimme pitää yhteyttä sinulle luontevimmalla tavalla ja järjestää tapaamisen toiveidesi mukaisessa paikassa. Monessa tapauksessa voimme asioida sähköisesti, jos niin toivot.

Toimintatapani

Menettelytapani ovat rennot ja joustavat ja hoidan kaikki toimeksiantoni yksilöllisesti. En ole tuotteistanut palveluitani enkä ole asiakirjarobotti. Teen asiakirjat sinua varten ja hoidan sinun asioitasi. 

Voimme sopia toimeksiannon hoitamisesta sinulle sopivalla tavalla, esimerkiksi sähköisesti, jolloin neuvottelemme puhelimitse ja hoidamme muun asioinnin sähköpostitse. Toimistoni on oma työtilani ja tapaamiset hoidan tulemalla luoksesi, jos se sinulle sopii. Voimme toki tavata muuallakin, ja usein ehdotan tapaamista tutussa salolaiskahvilassa, jonka pikkukabinetissa neuvottelen, kokoustan ja hoidan toimituksia. Siellä voin tarjota asiakkailleni myös kunnollista kahvia.

Yhteydenottotavat

Tavoitat minut puhelimitse tai sähköpostitse. Tekstiviestilläkin saat yhteyden, mikäli se tuntuu sinulle helpoimmalta tavalta lähestyä minua. Pyrin vastaamaan nopeasti kaikkiin yhteydenottopyyntöihin. 

Ota yhteyttä, kun tarvitset juristin apua missä tahansa lakiin liittyvässä kysymyksessä Salossa tai missä sitten oletkin!

Ota yhteyttä lakiasioihin liittyvissä pulmissa