Erja Haikonen Salosta – osaamista ja kokemusta lakiasioissa

Ota yhteyttä lakiasioista

OTM Erja Haikosella Salosta on yli 30 vuoden laaja-alainen kokemus lakimiehenä: neuvojana, auttajana ja ongelmien ratkaisijana lakiasioissa.

"Elämänkokemus on lisännyt ymmärrystäni ja tiedän käytännössä parhaiten toimivat ratkaisut. Joustavat toimintatapani mahdollistavat parhaan mahdollisen tuloksen yhteistyöllemme." – Erja Haikonen

Minusta

”Olen ollut tyytyväinen Saloon ja salolaiset minuun.”

Olen toisen polven lakimies ja paljasjalkainen helsinkiläinen. Tulin Perniön Teijolle (nyk. Salo) yrityslakimieheksi jo ennen virallista valmistumistani. Vapunpäivänä 1981 Salon linja-autoasemalle astuessani olin varma, että palaan pikimmiten takaisin Helsinkiin, mutta toisin kävi.


Asun ja teen töitä Salossa, mutta nykytekniikalla lakiasioidesi hoitaminen onnistuu minulta paikasta riippumatta. Olen luonut Salossa uran asianajajana 1985–2000. Olin edelläkävijä luopuessani perinteisestä asianajotoimistosta ja jäykän muodollisista toimintatavoista jo vuonna 2000. Muutin silloin toimintatapani liikkuvaksi ja sähköiseksi, luovuin Suomen Asianajajaliiton jäsenyydestä ja muutin yritykseni toiminimeksi Erlexia Oy.

Koulutus ja työkokemus

  • Ylioppilas, Kulosaaren yhteiskoulu, Helsinki 1977

  • Oikeustieteen kandidaatin tutkinto, Helsingin yliopisto 1981, oikeustieteen maisteri, OTM

  • Finnmekano Oy, Perniön Teijo eli Salo, lakimies, 1981–1983

  • Yrittäjien Oikeussuoja Oy, Helsinki, lakimies, 1984–1985

  • Asianajotoimisto Erja Haikonen Ky (Oy 1996), asianajaja, 1985–2000

  • Erlexia Oy, lakimies ja omistajayrittäjä, 2000–

  • Opetus- ja luennointitehtävät: olen opettanut avoimessa yliopistossa oikeustieteellisiä peruskursseja ja luennoinut yhdistysten tilaisuuksissa ja koulutuspäivillä lakiasioista satoja tunteja lakimiesurani aikana.

Olen yrittäjä ja Salon Yrittäjät ry:n sekä Salon Yrittäjänaiset ry:n jäsen. Löydät minut myös Facebookista.